beeld_header.jpg beeld_header3.jpg beeld_header4.jpg Beeld Header 2

Water in de tuin

Wat is er rustgevender dan 's avonds na een vermoeiende dag werken even uit te blazen in uw tuin, met een glaasje in de hand en het geluid van borrelend water op de achtergrond? Of op een koude winteravond van uw verlichte waterpartij of vijver te genieten vanuit uw zetel?

Door de vele mogelijkheden is ook hier weer voor elk wat wils, gaande van een kleine borrelsteen tot een grote vijver.

Water in de tuin

Water in de tuin

Het integreren van een waterpartij of vijver geeft een meerwaarde aan uw tuin, niet alleen voor de tuinbezitter maar ook voor tal van diertjes. Zo zal een tuin met water heel wat meer vogels op bezoek krijgen, wat nog meer leven in uw tuin brengt en bovendien een rustgevende werking heeft. Het geluid van stromend of borrelend water kan dikwijls ook helpen om storende omgevingsgeluiden te verzachten.

Elke tuin heeft uiteraard zijn beperkingen. Het is dan ook belangrijk om de juiste vijver of het juiste waterelement op de juiste plaats te integreren. Samen met u kunnen wij bekijken wat er bij u en uw tuin past. In onze ideetuinen zijn een aantal waterelementen verwerkt zodat u toch al een aantal mogelijkheden kunt bekijken. Breng ons eens een bezoekje en wij informeren u graag verder over 'water in de tuin'.

Water in de tuin

Four Seasons | Clemenshoek 64 • 2840 Reet | Tel: 03 887 29 00 | Fax: 03 887 68 15 | Email: info@fourseasons.be